Werkervaring

November 2016 t/m maart 2017: Spirit Hosting & Promotions
Receptioniste Achmea Staalbankiers en Astellas

Toen ik erachter kwam dat mijn man en ik binnenkort ouders zouden gaan worden, besloot ik een baan aan te nemen die voor geen stress zorgde. Terwijl mijn buik groeide werkte ik comfortabel achter de receptiebalie van twee verschillende locaties. Daar was ik verantwoordelijk voor een correcte behandeling van de bezoeker, lichte administratieve werkzaamheden en bemande ik de Service Desk.


September 2015 t/m maart 2016: Festival van Vlaanderen, Klarafestival
Assistent communicatie

De afdeling communicatie vroeg mij terug te komen om te helpen met o.a. het online communicatie gedeelte van de campagne. Ik heb mij volledig gestort op het social media gedeelte en het vernieuwen van de website. Tevens ben ik verantwoordelijk geweest voor de campagne in het straatbeeld, de visibiliteit tijdens de concerten, de begeleiding van de Young Reporters en heb ik meegeholpen met het ontwikkelen van het campagnebeeld en persmateriaal. In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd en ik heb genoten van elke minuut dat ik erbij kon zijn.Mei t/m augustus 2015: kinderfilmfestival Filem’On
Ingehuurd als communicatiemedewerker

Gedurende de zomer ben ik terug gevraagd bij het Filmfestival om te helpen het promotieplan een succes te maken. Dit keer als betaalde medewerker. Samen met de directeur heb ik allerlei campagne uitingen mogen ontwikkelen om het festival in het najaar een succes te laten worden. Het festival zelf heb ik uiteindelijk niet meegemaakt, omdat ik een nog interessanter baan aanbod kreeg.Januari t/m maart 2015: Festival van Vlaanderen, Klarafestival
Assistent productie

Gedurende deze drie maanden ben ik opnieuw aan het werk bij het Festival van Vlaanderen. Dit keer help ik met het ondersteunen van de productie voor het Klarafestival. Dit is een 2,5 weken durende klassieke muziekfestival die elk jaar grote namen op het podium laat staan. Dit doen ze in samenwerking met bekende concertgebouwen als Bozar, Flagey en Ancienne Belgique. Mijn ondersteuning richt zich vooral op het werven en coördineren van de 50 vrijwilligers voor en tijdens het festival, en het helpen bij enkele concerten op locatie.Januari 2015: Museum van Elsene

Het omzetten van een bestaand museumspel voor de vaste collectie.Juli t/m november 2014: Vrijwilligerswerk bij het Festival van Vlaanderen project 1000 Voices for Peace.
Ondersteuning van het productie-team.

Helpen bij het organiseren van een grootschalig internationaal concert waarbij 17 internationale koren naar België komen om samen met 1000 stemmen voor de vrede te zingen. Ondersteunen en uitzoeken van taken rondom de productie, zoals overnachtingen, repetitiezalen, huur benodigd materiaal etc.

basiliek 1000 voicesJuli t/m oktober 2014: Stage bij het kinderfilmfestival Filem’On.
Communicatie, social media, vrijwilligers ondersteuning.

Ervaring opdoen bij een klein bedrijf die een groots evenement organiseert. Gedurende een week lang zullen er meerdere films van internationaal bekende regisseurs getoont worden in de cinema’s in Brussel, Kortrijk en Gent. Mijn hoofdverantwoordelijkheden zijn het zoeken van sponsors en het bijhouden van de social media voor het evenement. Later is daar ook nog hulp in het coördineren van vrijwilligers en andere randzaken bij gekomen.

Filemon setMaart t/m mei 2014: Stage bij het Museum van Elsene.
Assistent Hoofd Publiekswerking.

Veel verantwoordelijkheid gekregen bij het meehelpen en uitvoeren van het museum spel met groepen kinderen. Geholpen bij communicatie uitingen. Spelboekje ontwikkeld voor de komende tentoonstelling. Vertaal werkzaamheden gedaan, en nog veel meer.

blobke Juni 2010 t/m februari 2014: T-Mobile Netherlands B.V. 
Coördinator Direct Business Operations

Tijdens deze functie was ik verantwoordelijk voor de contract implementatie, registratie en coördinatie van groot zakelijke klanten. Naast de dagelijkse zaken heb ik meegeholpen met het ontwikkelen van “commerciële service call”. Een methode om als niet verkopende afdeling toch omzet te kunnen genereren met het analyseren van de belfacturen en daar een gepast op advies te geven. Tevens heb ik meegeholpen bij het ontwikkelen van het “CYOD” project. Een contract waarbij T-Mobile samen met luchtvaartmaatschappij KLM een methode heeft ontwikkelt om de medewerkers via het brutoloon de bel factuur te laten betalen en zo van een belastingvoordeel te laten genieten.April 2009 t/m mei 2010: T-Mobile Netherlands B.V.
Medewerker Direct Business Operations

 Als medewerker Direct Business Operations was ik verantwoordelijk voor de verwerking van zakelijke contracten in de MKB sector. Met het softwarepakket SAP werden de orders omgezet naar een formeel zakelijk contract. Naast de administratieve zaken was ik een groot deel van de tijd een gespecialiseerde klantenservice medewerker. Tijdens deze periode werd de nieuwe iPhone 3Gs gelanceerd, een project waarin ik veel heb geleerd over gesprekstechnieken aan de telefoon. Naast de dagelijkse zaken ben ik verantwoordelijk geweest voor het succesvolle “mail-less” project, een werkwijze waarmee mijn teamgenoten en ik ons inzette om minder e-mails te hoeven verwerken.