Kwijlen over een paar schoenen

De eerste keer dat ik moeite had, maar echt moeite met het niet mogen shoppen, is het zien van deze schoenen. Ik merkte al dat ik de laatste tijd veel meer mijn witte goedkope instappers aandeed. Ze passen bij alles, en het maakt je zomer in Brussel outfit veel zomerser dan andere dichte schoenen. En toen ontdekte ik, tijdens een van mijn Pinterest momentjes, deze schoenen. Comfortabel, hip, wit en past onder alles: broek, rok en jurk. Ik deed meteen wat ik altijd doe als ik nieuwe schoenen koop: allerlei outfits bedenken die ik zou rocken met deze schoenen eronder.

Maar toen barstte de droom uiteen, ik mag niet shoppen tot kerst… Hoe vaak ik ook langs de winkel loop (waar ze nu zelfs in de uitverkoop zijn), ik ga niet naar binnen en ik ga ze niet kopen. Natuurlijk, ik herinner me nog steeds die toffe luipaard-print met roze en zilver adidas schoenen die ik toen niet in Sydney had gekocht. Maar ik heb me er overheen gezet. Ik heb een beslissing gemaakt en mezelf een challenge gesteld. En ik ga het volhouden!

Ik gooi mijn goedkope witte instappers nog maar eens in de wasmachine zodat ze weer adidas wit worden. Nog maar 149 dagen niet shoppen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.